Kunde LOG-IN
Kunde LOG-IN

TO STÆRKE FORSIKRINGSMÆGLERPROFILER BLIVER EN DEL AF CIBA

Da vi hele tiden tilsikrer at kunne tilbyde #branchespecifik #rådgivning af #forsikringsløsninger til vores kunder, starter Allan Aistrup og Flemming Rahr som forsikringsmæglere i CIBA – begge med fast base i vores Århus afdeling.

Allan og Flemming har i mange år drevet forsikringsmæglerfirmaet Assure A/S, men er nu af den overbevisning, at fremtiden skulle være i fællesskab med CIBA, da værdigrundlaget er det samme – at drive uvildig, troværdig og erfaren branchespecialiseret forsikringsrådgivning overfor vores kunder.

Allan Aistrup specialist i miljøansvarsforsikringer til f.eks. benzinstationer og industriprogrammer og har en baggrund og et mangeårigt virke som rådgiver af større og mellemstore virksomheder samt miljøansvarsforsikringer til benzinforhandlere.

Flemming Rahr er specialist i professionelle ansvarsforsikringer til advokater og revisorer samt direktions- & bestyrelsesansvar. Flemming har også stor viden og stærke kompetencer indenfor erhvervs- og industriforsikring, internationale forsikringsprogrammer og ansvarsprogrammer generelt.

De to herrer bydes et hjerteligt velkommen af hele team CIBA både i Øst og Vest.

crossarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram