Kunde LOG-IN
Kunde LOG-IN

Nyt forretningsområde - og nye kræfter til CIBA

Endelig kan vi løfte sløret for vores nye spændende tiltag - og ikke mindst tilbud til både eksisterende og nye kunder.
CIBA vil i fremtiden også kunne tilbyde specialiseret rådgivning af Pension.
Det nye pensionsområde vil have @Sanne Engvad i spidsen som direktør. Sanne har over 20 års erfaring fra den finansielle verden, både fra finanssektoren og senest fra pensionsbranchen, hvor hun har været ansat i et af Danmarks største forsikringsselskaber.

CIBA er en specialiseret mæglervirksomhed,  og med udvidelsen af rådgivning indenfor pension, vil vi fortsat have vores specialistfokus, som handler om at levere nærværende kvalitetsrådgivning til vores kunder.
Med vores værdigrundlag og klare mål om at tjene vores kunder bedst muligt - og gøre os fortjent til deres tillid - vil vi nu også på pensionsområdet skabe værdi for vores eksisterende trofaste kunder og nye, der kommer til i fremtiden.

Sanne skal til daglig sidde på kontoret i Aarhus, hvor hun vil sammensætte et stærkt hold af de bedste pensionsspecialister på markedet.
Sanne kan træffes på: sen@ciba.dk og tlf. 60 10 83 10.

Vi glæder os til et endnu stærkere team CIBA, samarbejdet og til at kunne tilbyde vores kunder endnu mere kvalificeret rådgivning og overblik  - nu også indenfor pension.

crossarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram