Kunde LOG-IN
Kunde LOG-IN

Mere stærk pensionsviden til holdet.

I dag er vi ekstra glade – for i dag starter @mortenpræst i stillingen som Pensionsmægler i CIBA, hvor han skal opbygge et stærkt fundament af kunder, der har behov for kyndig og kvalificeret pensionsrådgivning til deres medarbejdere.

Morten bliver nu kundens mand, da han arbejder helt uvildigt med sit store indblik i de forskellige pensionsselskabers produkter, betingelser, omkostninger og tilbud – og derefter rådgiver kunden i både muligheder og retning. Det matcher nemlig så fint med hans store jyske servicegen.
Morten har mange år slået sine erhvervsmæssige folder i store danske pensionsselskaber – senest som pensionschef i Tryg gennem 17 år. Måske derfor var tiden kommet til at skifte til nye stærke udfordringer som uvildig pensionsmægler og få sin helt egen kundeportefølje.

”Jeg glæder mig faktisk mest til at holde kontakten med mine kunder og selv yde den ekstra service – hele tiden at sikre, at kunden er bedst stillet med deres pensionsordninger i virksomheden. Den personlige kontakt forsvinder ofte i de store selskaber og den er vigtig for relationen - og i øvrigt meget sjovere” fortsætter Morten med et smil.

Morten starter sin arbejdsdag i dag på vores jyske kontor - omgivet at spændte og forventningsfulde kolleger, som alle glæder sig til et godt og stærkt samarbejde. Stort velkommen til CIBA skal det lyde fra både Øst og Vest.

crossarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram