Kunde LOG-IN
Kunde LOG-IN

Et stort velkommen til endnu en dygtig Forsikringsrådgiver i CIBA

Vi er utrolig glade for at introducere Jack Nielsen som vores nye Forsikringsrådgiver, der i dag starter på vores kontor i Ballerup.

Jack har tidligere håndteret kunder og forsikringer i nogle af Danmarks største forsikringsselskaber og har derfor gennem flere år oparbejdet stærk viden og værdifuld erfaring.

Før sin tid i forsikringsbranchen har Jack gået vagt i Livgarden og tjent som professionel soldat i Forsvaret, med tre udsendelser bag sig – så ud over stærke faglige kompetencer indeholder Jack også stor menneskelig indsigt og kender til vigtigheden af service og gode dialoger. Det handler om at give kunderne overblik og tryghed i, at der er styr på deres forsikringer.

Vi ser frem til samarbejdet og er overbeviste om, at Jack vil styrke vores dedikerede hold af specialiserede rådgivere - og bidrage til at fastholde en kompromisløs tilgang til rådgivning og service til vores kunder.

Velkommen til CIBA.

crossarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram