Kunde LOG-IN
Kunde LOG-IN

CIBA ansætter endnu en erfaren profil

Vi er stolte af at kunne annoncere, at @SørenLaugesen pr. 1 juni starter som forsikringsmægler i CIBA.

Søren har tidligere arbejdet med forsikring og har tilegnet sig et indgående kendskab indenfor forsikring af ejendomme – herunder ejer- og andelsforeninger samt udlejningsejendomme. Søren arbejder professionelt, dedikeret og ikke mindst passioneret, da han har både erfaringen og interessen for området – alt sammen værdier, vi sætter stor pris på i CIBA.

Med mere end 40 års erfaring som bl.a. forsikringsassurandør i Codan, bliver Søren et stærkt aktiv for CIBA. Han glæder sig til at kunne rådgive og tilbyde dækninger fra flere forsikringsselskaber - og derved finde de mest optimale muligheder på markedet til sine kunder.

Er du allerede nysgerrig, om I kan få endnu bedre dækning eller priser på forsikring af jeres ejendomme, kan Søren kontaktes på telefon: 60108318 eller mail: sla@ciba.dk

Søren starter sin arbejdsdag i dag på vores kontor i Ballerup, hvor han skal have sin daglige gang.

Vi er i CIBA utroligt glade for, at Søren skal være medvirkende til at styrke vores rådgivning og service til vores kunder. Søren er kendt for sin faglige dygtighed og hjælpsomhed samt sit positive væsen og drive.

Velkommen til Team CIBA.

crossarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram