Kunde LOG-IN
Kunde LOG-IN
Når de gode råd ikke må blive dyrere internt

Rådgivning

  • Hvis jeres rådgivning eller uagtsomme handling resulterer i et økonomisk tab hos en kunde – er I så dækket korrekt ind?
  • Hvordan er I stillet, hvis en kollega laver skade på dokumenter/værdier, der er i jeres varetægt under et klientforløb?
  • Er I behjælpelige med formidling af fast ejendom – er I klar over de særlige forsikringskrav?
  • Får du dækket det ansvar, du kan blive pålagt, når du som advokat er medlem af en bestyrelse?

Kort sagt - er jeres forretning forsikret mod
værst tænkelige situationer?


Det handler om tillid

Når man fungerer som rådgiver eller konsulent overfor kunder, samarbejdspartnere eller klienter, stiller det store krav til, at man har de lovgivningsmæssige forsikringer på plads – men I den grad også de forsikringer, der kan tages i brug, hvis der opstår tvister eller andre uforudsete hændelser i relationen – både for arbejdsgiver og de ansatte. At være korrekt forsikret kan betyde store besparelser for virksomheden idet et erstatningsansvar kan blive en dyr affære.


Vi finder frem til jeres forsikringsbehov

Vi afdækker jeres behov ned til mindste detalje, sammensætter den rette forsikringspakke, der matcher jeres behov, om I så er en virksomhed bygget op af partnerskaber, er ejendomsformidlere, sidder i bestyrelsesposter eller f.eks. er ansat in house i et andet selskab. De forskellige forretninger kræver det store overblik over de muligheder, der findes på markedet for at forsikre sig bedste muligt.

Som jeres uafhængige forsikringsmægler og med en unik indsigt i jeres branche, tilsikre vi at skrue den rette forsikringspakke sammen, der matcher jeres specifikke behov og ønsker.

Vi foretager altid en omstændig forsikringsanalyse af jeres virksomhed netop for at tilpasse og skræddersy det rette indhold til jer, så I er bedst stillet.


Vi er altid klar til at hjælpe

crossarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram