Kunde LOG-IN
Kunde LOG-IN
Fordi pension også er et attraktivt gode

Har I en optimal og attraktiv pensionsordning til jeres medarbejdere?

  • Få I kvalificeret rådgivning og sparring omkring jeres muligheder for firmapension?
  • Tør I udfordre jeres nuværende pensionsløsning – betingelser, vilkår, pris?
  • Giver I jeres ansatte mulighed for de bedste økonomiske forudsætninger for et godt liv i fremtiden?
  • Har I den nødvendige ekspertise, det kræver at navigere i junglen af tilbud på pensionsordninger til jeres medarbejdere?

Kort sagt –har I styr på firmapensionen?


Vi belyser muligheder – og rådgiver om retningen

Vores uvildige pensionsrådgivere sikrer jer ekspert rådgivning, når I skal navigere i de mange muligheder for at vælge den rette pensionsordning til jeres medarbejdere.

Vores erfaring gør os i stand til at give kvalitetsrådgivning og kyndig vejledning, da vi har indblik i de forskellige pensionsselskabers produkter, betingelser, omkostninger, tilbud –og så arbejder vi helt uvildigt for dig. Vi repræsenterer jeres firma og jeres medarbejders interesse.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om jeres kollegers fremtidige pensionsordning lige her


Få sammensat en attraktiv pensionsordning

Pension er en sikkerhed i fremtiden –én af de vigtigste opsparinger i ens fremtidige liv. Med en firmapension kan hele virksomheden få samme ordning, og alle medarbejdere få samme unikke fordele -skræddersyet jeres virksomhed, medarbejdere og deres behov.

En attraktiv pensionsordning kan være medvirkende til at holde på nøglemedarbejdere i virksomheden, da den udgør en del af den samlede lønpakke til medarbejderen.

Det handler nemlig om at føle tryghed i en uforudsigelig fremtid, hvilket er den følelse vi ønsker, at I som virksomhed bidrager med overfor jeres ansatte.


Sikkerhed i jeres medarbejders fremtid

En pensionsordning skal være let gennemskuelig for medarbejderen med de mange valgmuligheder - og ikke mindst forbehold, der kan dukke op, når pensionsaftalen skal sammensættes til den enkelte.

 

I CIBA har vi det i mente, at mennesker er forskellige, når vi skal rådgive jer i junglen af pensionsordninger. Nogle medarbejdere vil gerne tage en større risiko med deres pension, mens andre ønsker en lav risiko.

Helt overordnet handler det om, at man som medarbejder føler, at man får en god og tryg vejledning, når der skal træffes de rette beslutninger om ens fremtidige pension. Ellers er det jo spild af alles penge.


Vi er altid klar til at hjælpe

crossarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram